Second hand

Välkommen!

Second Hand har nu passerat 23 år sedan starten. Verksamheten har under alla år bedrivits ideellt tack vare många trogna och engagerade medarbetare. Missionsrådet fördelar överskottet till sociala missionsprojekt. Caféet är en uppskattad mötesplats med många stamgäster. Det är en viktig mötesplats och ett bra sätt att få kontakt med många Alebor som annars inte besöker vår kyrka. Överskottet från caféverksamheten går till församlingens ungdomsverk-samhet. Vi gläds över ett stort engagemang hos ett 40-tal medarbetare, varav flera från andra församlingar.

Detta tillsammans med alebornas generositet i att skänka och köpa är grunden till ett gott resultat.

Butiken är öppen

Torsdagar (jämna veckor): kl 15-18 Lördagar: kl 10-13

Gåvoinlämning

Tisdagar: kl 18-20

Om ni önskar skänka skrymmande möbler eller liknande önskar vi att Ni tar kontakt med Marcus på +46 (0)73- 040 43 03 innan ni kommer, då kan vi alla spara tid och ork. Han gör en snabb avvägning om och när vi har möjlighet att ta emot era tillhörigheter.

Hör av dig till Sune om du har frågor

Tveka inte att höra av dig till Sune Rydén på +46 (0)70 – 573 99 36 om du har frågor om Second hand, inlämning eller cafeét!

Sune Rydén

Sune Rydén

+46 (0)70 - 573 99 36

Cafeét

Caféet är en uppskattad mötesplats med många stamgäster. Det är en viktig mötesplats och ett bra sätt att få kontakt med många Alebor som annars inte besöker vår kyrka. Överskottet från caféverksamheten går till församlingens ungdomsverksamhet.

Caféet öppet igen – varje lördag!

“Vi vill vara en kyrka präglad av Gudslängtan, medmänsklighet & livsglädje – med Jesus i centrum.”

Hitta hit!

 

 

 

Vår kyrkolokal ligger i centrala Älvängen på Göteborgsvägen 95. Expedition, Second Hand och Café ligger i den gula byggnaden som är sammanbyggd med kyrkan.